Kozluk’ta kitap okuma etkinlikleri devam ediyor

Kozluk’ta kitap okuma etkinlikleri devam ediyor

​Batman’ın Kozluk ilçesinde kitap okuma halkaları oluşturularak her hafta kitap okuma etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Okul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Kozluk Gençlik Merkezi’nce her hafta kitap okuma halkaları oluşturularak okuma etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Okuma etkinliklerine okul öğrencileri yanı sıra Kozluk Gençlik Merkezi Müdür İbrahim Rüzgar ve okul müdürleri de iştirak ediyor.

"İlim Çin’de bile olsa gidin alın" diyen peygamberin ümmeti olarak bizlere farz kılınan ‘ikra’ oku emrine uymak ve bu istikamet üzere olduğumuzu beyan etmek üzere bu tür etkinlikler yaptıklarını belirten İlçe Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgar, "Bugün Kozluk Erkek İmam Hatip Lisesinde 7 okuma halkası oluşturarak 75 öğrenci ve öğretmen arkadaşımızla kitap okuma etkinliğine katıldık. Gençlik ve spor bakanlığının gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bu yıl hayata geçirdiği Kitap okuma Halkaları projesi kapsamında Kozluk Gençlik Merkezi olarak ilçemizde 14 kitap okuma halkasıyla başladık.  Kozluk İmama Hatip Lisesinde bulunan 7 okuma halkası ve 75 okurumuzla birlikte bugün İmam hatip Lisemizde kitap okuma etkinliğimiz gerçekleştirdik. Kozluk Gençlik Merkezi olarak ana gayemiz bunun ilk, orta ve tüm liselerde yaygınlaşıp düzenli bir alışkanlık haline gelmesidir.  Etkinliğimize verdikleri desteklerinden ötürü okul müdürümüz Salih Tekçe'ye ve okul temsilcisi gençlere teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Rüzgar, ayrıca ‘okuma halkaları’ projesi kapsamında etkinliklerinin durmadan devam edeceğini beyan etti.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.