KPSS sonuçları açıklandı

KPSS sonuçları açıklandı

​ÖSYM tarafından 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen KPSS A grubu ve Öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı.

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A grubu ve Öğretmenlik sınav sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden adayların erişimine açıldı.

7-28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, KPSS Alan Sınavları 2. Oturumunda yer alan İktisat Testindeki 16. 40. ve 27. soruların iptal edilmesine karar verilmiş olup iptal edilen sorular, değerlendirme dışı bırakılmak suretiyle değerlendirme işlemleri tamamlanmadığı bildirildi.  

Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adaylara gönderilmeyecek olup adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet adresinden https://sonuc.osym.gov.tr T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Öğretmen ve memur adaylarının girdiği sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.