“Küçük Başkan” çocuklara has proje talimatı verdi

“Küçük Başkan” çocuklara has proje talimatı verdi

23 Nisan nedeniyle Mardin Valiliği koltuğuna oturan 6. Sınıf öğrencisi İlknur Albayrak, çocuklara has projelerin yapılması talimatını verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Mardin Valiliği Makamına Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Aynur Demircan, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna ise Gülseren Enver Tüfekçioğlu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi İlknur Albayrak oturdu.

Makamı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’dan devralan minik İlknur, çocuklara has projelerin yapılması için talimatlarını verdi.

Albayrak, İstasyon Mahallesi’nde de gençlere yönelik projelerin başlaması için de talimat verdi.

Mardin Valiliği koltuğuna oturan 5. Sınıf öğrencisi Aynur Demircan ise, “İlimizde turizmin ilerlemesi için elimizden geleni yapacağız. Bu nedenle turizmcileri ilimize bekliyoruz. İlimizin daha güzel olmasını istiyoruz. İlimizde çocuklarımızın mutlu olması için de çaba vereceğiz okul bahçelerini güzelleştireceğiz. Çocuklarımızı her yıl sinemaya götüreceğiz.” dedi.  

Makamını çocuklara bırakan Vali Mustafa Yaman ise  “İlimizde çocuklarımızın güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Bugün onlar için çok anlamlı ve özel bir gün. Biz bu özel günde geleceğimizi teminatı olan evlatlarımızın mutlu olması için programlar hazırladık. Bugün de makamımızı çocuklara bıraktık. Gördük ki evlatlarımız ilimiz için her zaman güzel düşünceler ve projeler gerçekleştirme hissiyatındalar. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle bir kez daha kutluyoruz.” diye konuştu.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler