"Kudüs İçin Bir Fikrim Var" yarışması

"Kudüs İçin Bir Fikrim Var" yarışması

​Mirasımız Derneği Genel Merkezi, "Kudüs İçin Bir Fikrim Var" isimli bir yarışma düzenleyeceklerini açıkladı.

Mirasımız Derneği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa "Kudüs için bir fikrim var” proje yarışması düzenleyecek.

Konuyla ilgili Mirasımız Derneğinden yapılan açıklamada, "Mirasımız Derneği’nin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu şube ve Türkiye Gençlik Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “Kudüs için bir fikrim var” proje yarışması liseli gençlerin ilk kıblemize yönelik projeler hazırlamalarını ve uygulamalarını sağlayarak farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Liseli gençler, yarışmaya eğitim, kültür-sanat, sportif faaliyetler ve benzeri sosyal içerikli projeler ile katılabileceklerdir. Yarışmaya katılacakların şartnameyi dikkatle okumaları, gönderecekleri proje çalışmalarının değerlendirilebilmesi için önemlidir."

Yarışmayla ilgili detaylara http://mirasimiz.org.tr/faaliyet/Kudus-icin-Bir-Fikrim-Var-Proje-Yarismasi/1768 adresinden ulaşılabilir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.