Kumburgaz'da Kaybolan 5 Gençle İlgili Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Kumburgaz'da Kaybolan 5 Gençle İlgili Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Kumburgaz'da Kaybolan 5 Gençle İlgili Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Kumburgaz'da denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan beş kişiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak beş kişinin bulunduğu deniz bisikletini gören deniz otobüsü ile sahil güvenlik arasındaki telsiz konuşmaları ortaya çıktı.

5 ARKADAŞTAN HABER ALINAMIYOR

Hürriyet'in haberine göre; Kiraladıkları deniz bisikletiyle Pazar günü saat 14.00’te Kumburgaz sahilinden denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 5 arkadaşı arama çalışmaları devam ederken çok çarpıcı bir ses kaydı ortaya çıktı.

TEKNEDE 2 KİŞİ GÖRÜLDÜ

Ses kaydında Kemal Reis adlı deniz otobüsünün kaptanı sahil telsizle güvenliğe ulaşmaya çalışıyor. Büyükçekmece açıklarında olduğunu söyleyen kaptan, yolcuların bir teknede 2 kişi gördüğünü ancak hava şartlarından dolayı geri dönemediğini ifade ediyor.

YOLCULAR O ANLARI ANLATTI

Feribot ile İstanbul’a gelirken Güzelce açıklarında gördüğünü söyleyen İşadamı Recep Çelik ise “Seyir halindeyken bir yolcu ‘Yardım istiyor birileri’ diyerek ayaklandı. Ben de kalktım ve yardım isteyen elleri gördüm. Hava şartları ve dalga nedeniyle bir görünüp kayboluyorlardı. Deniz otobüsü hareket halinde ve sert gittiği için birkaç kez görebildik. Kaptana haber gönderdik ama durmadı. Ben üstüme düşen görevi yaptım. Bana göre dönüp alması gerekirdi ama gemide 450 yolcu vardı. Belki de doğru olanı kaptan yapmış tır bilemiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler