Kur’an karşıtlarının akıbeti ne olduysa onların sonu da öyle olacaktır

Kur’an karşıtlarının akıbeti ne olduysa onların sonu da öyle olacaktır

Din-Bir-Sen Diyarbakır Bölge Başkanı Cüneyt Özmen, geçmişte Kur’an karşıtlarının başına gelen akıbetin aynısının Fransa'daki küstah bildiriyi yayınlayanların başına da geleceğini söyledi.

Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin de aralarında bulunduğu 300 Fransız'ın, Kur'an-ı Kerim'deki bazı ayetlerin çıkarılması yönündeki küstah bildirisine Diyanet ve Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din- Bir-Sen) Diyarbakır Bölge Başkanı Cüneyt Özmen tepki gösterdi.

Bir yaşlı Yahudi kadının öldürülmesinin ardından Kur'an-ı Kerim'de Yahudilerden bahseden ayetlerin çıkarılması yönünde hadsiz bir bildiri yayınlandığını hatırlatan Özmen, Fransa'nın öncelikli kendi kanlı tarihine bakması gerektiğini belirtti.

Fransa'daki engizisyon mahkemelerinde yargılanan Yahudilerin işkenceden geçirildikleri ve öldürüldüklerini anlatan Özmen, Müslümanların Yahudi çocuklarına sahip çıkıp onları ölümden kurtardıklarını ifade etti.

Fransa'daki bildirinin siyonistlere şirin gözükme adına yapıldığına dikkat çeken Özmen, "Bunlar gündemi işgal etme, Müslümanların bölük parça olmasıyla bunu fırsat bulup değerlere saldırmaya çalışmışlardır. Bu, onların akademisyenlikle bir alakalarının olmadığını, Yahudi ve Hristiyanlara gösterdikleri saygıyı Müslümanlara göstermediklerini ortaya koymuştur. Tam aksine Müslümanlardan nefret etme ve Müslümanlara yönelik kışkırtma amacı taşıyan bir açıklamadır." dedi.

Özmen, "Kur’an-ı Kerim bir yazboz tahtası değil. Yüce Allah, onu korumasıyla Kur’an gerçekleştirildi. Birileri, 'bu ayetleri çıkartalım' demekle o ayeti çıkartamaz. Bu, ilahi bir düstur ve kanundur. Bu kitabı Allah nazil etti ve o koruyacaktır.  Sarkozy'ler istemeseler de dahi o ayetler orada devam edecektir.  Bildiri, bunların Kur’an’dan ne kadar habersiz olduklarının bir göstergesidir. Müslümanlara düşen görev, Kur'an-ı Kerim'e daha çok sahip çıkmaktır. Kur’an karşıtlarının akıbeti ne olduysa onların sonu da öyle olacaktır."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.