Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajları

Mardin protokolü, Kurban Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladılar.

MARDİN – Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun ve Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gazan; Kurban Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladılar.

 

 

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen

Vali Taşkesen mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, mutluluk ve coşku kaynaklarımızın en önemlilerinden biridir. Ailemiz, dost ve akrabalarımız ile birlikte kutladığımız bu bayramda, kimsesizlere, yardıma ihtiyacı olanlara ve kırık gönüllere yalnız olmadıklarını tüm dünyaya örnek olacak şekilde bir kez daha göstermeli ve bu günün manevi ortamını onlarla paylaşmalıyız.”

 

 

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar, sevinme ve sevindirme günleridir. Bayram sevincini evlerinden, yurtlarından, topraklarından ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizden de esirgemeyelim. Bir tebessümle dahi olsa yanlarında bulunalım. Kimsesizlerin kimsesi olalım.”

 

          

MESOB Başkanı Doğan Gazan

Mesajında, tüm İslam aleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını dile getiren Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gazan; “Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.