Kürdistan Tarım Bakanı'ndan Doğruhaber’e ziyaret

Kürdistan Tarım Bakanı'ndan Doğruhaber’e ziyaret

Kürdistan Tarım Bakanı Abdülsettar Mecid beraberindeki bir heyet ile beraber Doğruhaber Gazetesi’ni ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kürdistan’daki ve Bölgedeki gelişmeler konuşuldu.

Kürdistan Tarım Bakanı Abdülsettar Mecid, bir dizi temaslar için geldiği İstanbul’da Doğruhaber Gazetesi’ni de ziyaret etti.

Tarım Bakanı Mecid’i, Doğruhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü M. Sait Özcan, gazete yazarlarından Abdulhakim Sonkaya ve Hasan Sabaz’ın yanı sıra İnzar Dergisi Sahibi M. Zeki Ergin karşıladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kürdistan’daki ve Bölgedeki gelişmeler konuşuldu. Mecid’i, görüşmede, bir süredir Irak’ta devam eden çatışmaların Kürdistan’a etkisi, merkezi Bağdat yönetimi ile ilişkiler ve petrol anlaşmazlığı hakkında bilgileri paylaştı. Kürdistan yönetimi ile Türkiye’nin iyi ilişkiler içerisinde bulunduğunu belirten Bakan Mecid, ilişkilerin artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Doğruhaber Gazetesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren gazetenin yazı işleri müdürü Mehmet Sait Özcan da, Kürdistan bölgesindeki gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ettiklerini dile getirdi. Özcan, İslami yayın çizgisinde hareket eden medya olarak kısıtlı imkanlarla ancak büyük bir özveriyle hareket ettiklerini söyledi.

Özcan, bölgesel gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde okuyucuyla buluşturmak için ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. (M. Erkan Yavuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.