Kürdistan'daki siyasi parti temsilcilerinden HÜDA PAR'a bayram ziyareti

Kürdistan'daki siyasi parti temsilcilerinden HÜDA PAR'a bayram ziyareti

Kürdistan'daki siyasi parti temsilcileri ve bazı STK yöneticileri, HÜDA PAR'ın Erbil temsilciliğine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Erbil'de (Hewlêr) açtığı temsilcilik sonrası çalışmalarına devam eden HÜDA PAR, Ramazan Bayramı nedeniyle Kürdistan'daki STK ve siyasi parti temsilcilerini kabul etti.

HÜDA PAR Erbil Temsilciğine Partîya Welatparêzên Kurdistan (Kürdistan Yurtseverler Partisi) Genel Başkanı Nizamettin Taş ve yardımcıları, KDP-T (Partîya Demokrata Kurdistan Tirkî – Kürdistan Demokrat Partisi Türkiye) Sözcüsü Rojhat Amedî, Talafer ilçesine bağlı İyadiye Nehye Müdürü Neşat Sadık Muhammed, Musul'a bağlı Talafer ilçesi adına Adalet ve İhsan Hareketi (Partisi) üyeleri Tarık Hüseyin İkriş ve beraberindeki heyet, Kumme Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Hüseyin Muhammed, kanaat önderleri ile işadamları bayram ziyaretlerinde bulundu.

STK ile siyasi parti temsilcilerini, kanaat önderlerini ve işadamlarını HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın ve parti yetkililerinden oluşan bir heyet karşıladı.

HÜDA PAR'a yapılan ziyaretlerden çok memnun kaldığını dile getiren Yalçın, misafirlerinin bayramını kutladı.

Ziyaretlerin ardından HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın İLKHA muhabirlerine yaptığı açıklamada, Erbil'de temsilcilik açmalarının isabetli bir karar olduğunu belirtti.

Bayram ziyaretleri kapsamında temsilciliklerine STK ve siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ile işadamlarının ziyaret ettiklerini belirten Yalçın, "Ziyaretimize gelenlere ve Kürdistan halkına teşekkürlerimizi iletiyoruz. HÜDA PAR'ın Kürdistan bölgesinde temsilcilik açması nedeniyle onlar da memnuniyetlerini dile getirdiler. İsabetli bir iş yaptığımızı, isabetli bir adım attığımızı ifade ettiler. Esasında Kürdistan bölgesinde HÜDA PAR'ın ne kadar önemli bir iş yaptığını gösteriyor." şeklinde konuştu.  

"HÜDA PAR bölgede olması gereken bir partidir"

HÜDA PAR'ın bölgede olması gereken bir parti olduğunun altını çizen Yalçın, "Temsilciliği açtıktan sonra bu Kürdistan bölgesindeki ilk bayramımızdır. Elhamdülillah burada bayrama iyi teveccüh var. Dostların buna sevinmesi, bölge halkının, siyasilerin ve STK'ların ilgi göstermesi de gösteriyor ki HÜDA PAR bölgede gerçekten olması gereken bir partidir. Tabi bu arada rahatsız olanlar da vardır. Emperyalizmin bölgedeki uzantıları rahatsız oluyor, parmaklarına diken batıyor. Bu da bizim burada ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı ve bölge halkıyla, halkımızla ne kadar içli dışlı olduğumuzu, HÜDA PAR'ın ne kadar sevildiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler