Küresel sapkınlara karşı topyekûn mücadele etmeliyiz

Küresel sapkınlara karşı topyekûn mücadele etmeliyiz

İstanbul Sözleşmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği fitnesinin aileyi ifsat ettiğine dikkat çeken Türkiye Aile Meclisi Başkanı Âdem Çevik, küresel sapkınlara karşı topyekûn mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla derneğin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, haklarındaki iddialara yanıt vermişti.

KADEM'in yapmış olduğu açıklamayı değerlendiren Türkiye Aile Meclisi Başkanı Âdem Çevik, kademe kademe yıkılan aile kurumuna dikkat çekti, bu konuda herkese sorumluluk düştüğünü söyledi.

"Aile reisliği konusunda da bir açıklama bekliyoruz"

KADEM'in "İstanbul Sözleşmesi'ni biz imzalamadık." denilmesine rağmen sözleşmenin etkin kullanımı için düzenlenen toplantılara katıldığını hatırlatan Çevik, şunları söyledi:

"Genel olarak bakıldığında 'İstanbul Sözleşmesi'ni biz imzalamadık, o tarihte kurulmamıştık.' denilmesi artık bu yanlışından döndüğünü gösteriyor. Türkiye Aile Meclisi olarak; Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin yanlış olduğunu, sapkın fikirleri desteklediğini ve dünyada da aileyi yok etmek için küresel bir proje olduğunu söylüyoruz. KADEM'den aile reisliği konusunda da bir açıklama bekliyoruz."

 "Geçen yıl 358 bin adli uzaklaştırma kararı verildi"

"Türkiye'de fuhuş serbest ama genç evlilikler yasak" diyen Çevik, "Genç evlilikle ilgili yasayı hazırlayan Saadet Partisi GİK üyesi Prof. Dr. İzzet Özgenç, çocuk gelinleri istismar olarak değerlendiriyor. Bu da yanlıştır. KADEM gibi derneklerin de bu yanlıştan da dönmesini bekliyoruz. Çünkü binlerce baba var, burada da kadın hakkı var, çocuk hakkı var. Bu yanlıştan da acil dönülmesi lazımdır. Türkiye'de fuhuş serbest ama evlenmek yasaklanıyor. KADEM'in Ankara İl Başkanı olan Aile Bakanı 'Kadın güçlü olursa toplum güçlü olur.' diyor. Bakış açısına bakar mısınız? Aile güçlü olursa toplum güçlü olur demiyor. Kadın güçlü olursa kim zayıf olacak? Ailenin reisi baba. Asırlardır ailenin reisi baba değil miydi? Şimdi ailede reis yok. Bu konuda da KADEM'in kendine gelmesini bekliyoruz. Genç evlilikler konusunda yanlışından dönmesini bekliyoruz. Sadece geçen yıl 358 bin adli uzaklaştırma var. Önleyici karar ve tedbir var. Sadece nisan ayında 92 bin 200 uzaklaştırma kararı verilmiş. Bu konuda KADEM ile el birliği yaparak aileyi yok etmek isteyen küresel sapkınlara karşı topyekûn mücadele etmemiz gerekiyor." 

"Operasyonun kod adı: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği"

Ramazan'ın son gününde Sayın Cumhurbaşkanı'nın iftarına katıldığını ve 7 dakikalık bir görüşme imkânı bulduğunu aktaran Çevik, görüşmeden sonra basına da yansıdığı üzere Sayın Cumhurbaşkanı'nın, "İstanbul Sözleşmesi nas değildir, feshedilebilir." şeklinde açıklamalarda bulunduğunu hatırlattı.

Çevik, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına rağmen bazı milletvekilleri, 'İstanbul Sözleşmesi'nin etkin kullanımı' diye toplantılar yaptı. Bu da ayrı bir çelişkidir. Çünkü İstanbul Sözleşmesi eşcinselliği teşvik etmektedir. Kadın kadına, erkek erkeğe evliliklerde çocuk olmaz, aile olmaz. Bu insanlığa ve aileye karşı topyekûn bir savaştır. Bu, ülkemizim milli güvenlik sorundur.  KADEM'in yapmış olduğu açıklama, kendine gelmesi açısından çok güzel ve biz bunu artı olarak görüyoruz. Sadece kadına değil erkeğe de çocuğa da hayvana da kısaca her türlü şiddete karşı gelmeliyiz. Birkaç gün sonra 15 Temmuz'un yıldönümüdür. 15 Temmuz'da yapılamayan işgal, zihinlerde ve beyinlerde 'toplumsal cinsiyet eşitliği' adı altında aile yok edilerek yapılıyor. Yani operasyonun kod adı: Toplumsal Cinsiyet Eşitliğidir.  Asıl işgal bu değil midir? Aile kalmayınca ülkeyi nasıl koruyacaksınız." diye konuştu.

"Aile yok olmadan sözleşme kaldırılmalı"

Kadın istihdamı konusu da değinen Çevik, "En büyük istihdam anneliktir. Anne olmadan iş adamı da olmaz, esnaf da olmaz. Anneliği teşvik etmeyi istihdam olarak görmek lazımdır. İstanbul sözleşmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği fitnesi aileyi ifsat edip yok ediyor. Aile yok olmadan bu sözleşme kaldırılsın." dedi.

Türkiye Aile Meclisi 40 ilde teşkilatlanıyor 

Türkiye Aile Meclisi olarak yaklaşık 40 ilde teşkilatlandıklarını duyuran Çevik, ailenin korunmasına yönelik faaliyetlerinin artarak devam ettireceklerini söyledi.

Çevik, "1 Ağustos'ta saat: 14.53'te tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere meclise ve bakanlıklara mektup gönderme eylemi yapıp basın açıklaması yapacağız." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.