Kurtalan'da farklı suçlardan aranan 3 kişi tutuklandı

Kurtalan'da farklı suçlardan aranan 3 kişi tutuklandı

Siirt'te farklı suçlardan aranan ve Batman ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kurtalan ilçesine getirip piyasaya sürmek istedikleri belirtilen 3 şahıs tutuklandı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde ikamet eden ve Batman ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kurtalan ilçesine getirip piyasaya sürmek istedikleri belirtilen D.E. E.U. ve C.S. isimli 3 şahıs, Batman-Kurtalan karayolu üzeri Yunuslar köyü girişinde yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Batman-Kurtalan karayolu üzerinde yapılan fiziki takip neticesinde şüphelilerin kullandıkları araç, Batman-Kurtalan karayolu üzeri Yunuslar köyü girişinde durdurulmak istenmiş olup, uyuşturucu maddeyi araçtan dışarı atarak kaçmaya çalışan şüpheliler, yapılan takip sonucu içerisinde bulundukları araçla birlikte yakalandı." denildi.

Şüpheli şahıslarla ilgili yapılan ilk açıklamada, D.E'nin "terör örgütü propagandası yapmak" ve "3 vatandaşı kasten yaralama" suç kaydı olduğu, E.U'nun ise "6 hırsızlık", "çocukların cinsel istismarı" ve "kasten yaralama" suç kaydı olduğu belirtilirken şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada ise araçtan attıkları paketlerde yapılan kontrollerde, 2 parça halinde toplam 10 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konulurken yakalanan 3 şüpheli şahsın ise adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.