Kurumları talan etmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz

Kurumları talan etmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz

​Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bitlis’e gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, devletin kurumlarını talan etmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bitlis’e geldi. Muş’tan karayoluyla Bitlis’e gelen Yerlikaya, beraberindeki Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte ilk önce Bitlis Valiliğini ziyaret ederek, ziyaretçi defterini imzaladı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Yerlikaya, Türkiye'nin güçlenmeye devam edeceğini söyledi. 31 Mart seçimlerine ilişkin çalışmalarını olacağını belirten Yerlikaya, şunları söyledi:

“KYK Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüz ile valimize bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Bundan sonrasında da kendi kurumlarımızla alakalı alanlara gideceğiz. 31 Mart seçimleriyle alakalı çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarımızı yapacağız. İlimizdeki ziyaretlerimizi tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz. Valimize, memleketimize ve ilimize verdikleri hizmetten dolayı minnettarız. Valimizin bize gerekli önerileri olacak. Bizde bunları Ankara'da temaslarda bulunarak çalışmayı yapıp, önemli olan Bitlis’imizi daha güvenli, huzurlu, yaşanabilir göç veren değil, göç alan bir il haline gelmesi için elimizde ne varsa yapmaya çalışacağız.”

Daha sonra AK Partiye geçen Yerlikaya, burada partinin gençlik kollarıyla bir araya geldi. Burada gençlere hitap eden Yerlikaya, devletin imkânlarını, kurumlarını talan etmek isteyenlere de asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Yerlikaya, “31 Mart'a 10 günlük bir süre kaldı. Bu süre içinde inşallah temennimiz her yerde söyledik, burada da söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bizim zillet ittifakıyla milleti zillete düşürmek isteyenlere, vandalcılık yaparak devletin imkânlarını, kurumlarını talan etmek isteyenlere de asla müsaade etmeyeceğiz. Biz alanlardayız çalışıyoruz, anlatacağız, çalışacağız ve mücadelemizden de asla vazgeçmeyeceğiz. O anlamda da Bitlis bizim kıymetli illerimizden biridir. 780 bin metrekare içerisindeki illerimizin en kıymetlilerinden biridir. Kendi bakanlığımıza baktığımızda Bitlis’e yatırımlarımız tam gaz devam ediyor. Bundan sonraki yatırımlarımızda tam hız devam edecek. Biz hizmet etmekten geriye durmayacağız. Milletimizle beraber olacağız. Asla fitnelere, bizi ayrıştırmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra kapalı spor salonuna geçerek, sporcularla bir araya geldi. Buradan Bitlis Eren Üniversitesine geçen Yerlikaya, Gençlik Ofisi’nin açılışını yaptı. Daha sonra KYK Kız Yurduna geçen Yerlikaya, kız öğrenciler tarafından açılan sergiyi gezdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler