Kutlu Doğum etkinliklerine destek verenlere teşekkür plaketi

Kutlu Doğum etkinliklerine destek verenlere teşekkür plaketi

Peygamber Sevdalıları Platformu, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirdiği ‘Vahdet ve Kardeşlik’ temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek veren Diyarbakır İslami STK’lar ile HÜDA PAR'a plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu 2016 yılı içerisinde gerçekleştirdiği  ‘Vahdet ve Kardeşlik’ temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek veren Diyarbakır İslami STK’lara ve Hür Dava Partisine (HÜDA PAR) plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platform Sözcüsü Adnan Akgönül,  bu kutlu yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına, bu yıl geçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine yapmış oldukları katkılarından dolayı tek tek teşekkür ettiğini söyleyen Akgönül,  “Çalışmalarımıza katkıda bulunan STK temsilcileri ve gönüllülerine Peygamber Sevdalıları Platformu adına şükranlarımızı arz ediyorum. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum.” dedi.

Kendilerine plaket takdim edilen HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ise Peygamber Sevdalıları Platformunun, peygamberin unutulmuş sünnetini ihya ettirdiğini ve bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirtti.

Peygamber Sevdalıları Platformunun Resulullahın tanınması ve tanıtılması için gerçekleştirmiş olduğu Kutlu Doğum etkinliklerinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini söyleyen Tanrıkulu, “Son yıllarda yapmış oldukları bu tür etkinliklerle halkımızın arasında unutulmuş, yozlaşmaya doğru giden sünnetleri tekrar hatırlatıp ihya ettiklerinden dolayı kendilerine  ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Toplumun İslam’a yönlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Tanrıkulu, “Toplumun İslam’ı yaşamaları, İslami bilinç kazanmaları, Peygamberin tanınması ve sevilmesi için Peygamber Sevdalıları Platformunun yapmış oldukları etkinliklerin bu anlamda amacına ulaştığına inanıyorum. Bizler de Hür Dava Partisi olarak bu tür etkinliklere her türlü katkıyı sağlıyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.