Kutlu Doğum'un bereketi satıcılara da yansıdı

Kutlu Doğum'un bereketi satıcılara da yansıdı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır'da düzenlenen 'Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)' temalı Kutlu Doğum etkinliğinin bereketi satıcılara da yansıdı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından merkez Bağlar ilçesi Newroz Miting Alanında düzenlenen 'Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)' temalı Kutlu Doğum etkinliği öncesi alana gelen satıcılar, getirdikleri ürünlerini kısa sürede tüketti.

Satışlardan memnuniyetlerini dile getiren satıcılar, bereketli bir gün geçirdiklerini ifade ederek bereketin cirolarına da yansıdığını söylediler.

Getirdiği simitlerin büyük kısmını sattığını ifade eden Simit satıcısı Cengiz Usta, "Satışlar Allah'a hamdolsun iyiydi. Özellikle bugün hayli bir yoğunduk. Fazla simit getirmiştik. Elimizde çok az simit kaldı. Onu da sona doğru satarız. Bu Mewlit etkinliğinin bereketiydi.  Seyyar satıcı olduğumuz için biz de kalabalığın yoğun olduğu yerlere gitmeye çalışıyoruz." dedi.

Tantuni satıcısı Rıdvan Usta ise, "Allah'a şükür olsun şuan en yoğun günlerimizden birini yaşıyoruz, mevlid etkinliğinin rahmeti, bereketi işlerimize de yansıdı." ifadelerini kullandı.

Satışların çok iyi olduğunu dile getiren kolye ve saat satıcısı ise, vatandaşların saatlere ayrı bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, "İşler çok güzel gidiyor. Mağazalara göre fiyatlarımız çok uygun. Vatandaş mağazadan alamadıklarını bizden alıyorlar. Vatandaşın ilgisinden çok memnunuz, hep böyle gitmesini temenni ediyoruz. Satışlardan çok memnunuz.” şeklinde konuştu.   (Menderes Beysülen - İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.