Lastiği patlayan kamyonet şarampole devrildi: 3 ölü, 5 yaralı

Lastiği patlayan kamyonet şarampole devrildi: 3 ölü, 5 yaralı

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde bir kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 5 kişi ise yaralandı.

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde nişandan döndüğü öğrenilen  açık kasa kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ölürken, 5 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, saat 01.00 sıralarında Hasankeyf ilçesinde meydana geldi. Hasankeyf ilçesine bağlı Kılıçköyü (Zeriye) köyüne nişana giden Batmanlı aileyi taşıyan açık kasa kamyonetin Batman’a dönüşünde tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada, araç içerisinde bulunan Abdullah, Kadir, Uğur ve Muhlise Tuncer, Bayram Aryuz, Selime Ersoy ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Muhlise Tuncer (50), Selime Ersoy (45) ve Bayram Aryuz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza haberini duyan ölü ve yaralıların yakınları hastaneye akın ederek, sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler