Lice'deki trafik kazalarına ilişkin müfettiş görevlendirilecek

Lice'deki trafik kazalarına ilişkin müfettiş görevlendirilecek

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Lice ilçesinde polis zırhlı araçlarının karıştığı 2 ayrı trafik kazasıyla ilgili İçişleri Bakanlığının müfettiş görevlendireceğini belirtti.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Lice ilçesinde polis zırhlı araçlarının karıştığı 2 ayrı trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kazalarla ilgili adli ve idari soruşturmaların devam ettiğini hatırlatan Aksoy, kazayla ilgili İçişleri Bakanlığının müfettiş görevlendireceğini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğünden 2 daire başkanının dün Diyarbakır'a geldiğini ifade eden Aksoy, "Yaşanan olaylar neticesi trafik kazası sonucu vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz, büyük bir üzüntü duyduk. Bunların soruşturmasıyla ilgili adli anlamda Cumhuriyet Başsavcılığımız gerekli soruşturmaları başlatmıştır. İdari anlamada da soruşturmalar başlatılmıştır. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünden 2 daire başkanı dün itibariyle Diyarbakır'a gelmiş. Olayın seyri ve ne şekilde olduğu hususunda incelemeler yaptı, daha sonrasında da en kısa zamanda müfettiş arkadaşlarla olayın oluş şeklini, idari anlamda kusurlarının olup olmadığını bütün yönleriyle araştıracağız." dedi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.