Liderlerin sandığında kimler çıktı?

Liderlerin sandığında kimler çıktı?

​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandığı sandıktan AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım çıkarken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sandığından CHP'nin adayı Yavaş çıktı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde parti liderlerinin oy kullandığı sandıkta resmi olmayan sonuçlara göre kimin önde gittiği belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda "3300" numaralı sandıktan AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım birinci çıktı. Sandıktan, Yıldırım'a 166, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na 104 oy çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı Ankara'daki Arjantin İlkokulu'nda 4202 numaralı sandık ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin oy kullandığı Ankara Anıttepe Ortaokulu'ndaki 1326 numaralı sandıkta CHP'li Mansur Yavaş çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun sandığında Mansur Yavaş'a 226, Cumhur İttifakı adayı Mehmet Özhaseki'ye 68 oy çıktı. Bahçeli'nin sandığında ise Yavaş'a 228, Özhaseki'ye ise 52 oy çıktı.

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki'nin oy kullandığı Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokulu'nda 1031 nolu sandıkta da Yavaş'a 196, Özhaseki'ye ise 78 oy çıktı.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin oy kullanığı Bornova ilçesinde bulunan Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulunda 2327 numaralı sandıkta ise 124 oy kendisine 145 oy da CHP'ye çıktı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oy kullandığı Beykoz'da bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'ndaki 1145 numaralı sandığın sonuçlarına göre ise Binali Yıldırım'a 154, Ekrem İmamoğlu ise 126 oy aldı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, oy kullandığı Beylikdüzü'ndeki Haldun Taner İlkokulundaki 1382 numaralı sandıkta 243 oy alarak birinci çıktı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise 60 oy aldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.