Madde Bağımlılığı Projesi ödül aldı

Madde Bağımlılığı Projesi ödül aldı

​Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hazırlanan ve 183 kişinin faydalandığı “Madde Bağımlısı Olan Kişilerin Tespiti, Rehabilite ve İstihdam Edilmesi Projesi” İçişleri Bakanlığı tarafından ödüllendirildi.

Mardin’de, Kızıltepe Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Ahmet Adıyaman’ın hazırladığı ‘Madde Bağımlısı Olan Kişilerin Tespiti, Rehabilite ve İstihdam Edilmesi Projesi’nden 183 kişi faydalandı. Proje, İçişleri Bakanlığınca düzenlenen yarışmaya sunulurken, başarılı bulunan proje ödüle layık görüldü.

İçişleri Bakanlığının yarışmasına ülke genelinde valilik, kaymakamlık ve belediyelerce hazırlanan bin 102 proje sunuldu. Değerlendirmeye alınan ve başarılı bulunan projeler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kızıltepe kaymakamlığı adına sunulan ve Proje Koordinatörü Ahmet Adıyaman’ın hazırladığı projenin de aralarında bulunduğu 15 proje başarı ödülü alırken, 36 proje ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Ankara CERM Modern Sanat Merkezinde düzenlenen ödül törenine Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer’i temsilen katılan proje koordinatörü Ahmet Adıyaman, proje ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, “Yapmış olduğumuz projelerimizden bir tanesini olan ‘Madde Bağımlısı Olan Kişilerin Tespiti, Rehabilite ve İstihdam Edilmesi’ projesinin Bakanlığımız tarafından memnuniyetle karşılandığının göstergesi olan bu ödül bizim daha fazla çalışmamızı ve hizmet etmemizi sağlayacak” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.