Mağduriyeti ekranlarda dile getirilen aileye yardımlar ulaştırıldı

Mağduriyeti ekranlarda dile getirilen aileye yardımlar ulaştırıldı

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Gaziantep Umut-Der tarafından, mağduriyetleri ekranlar aracılığıyla dile getirilen mağdur aileye yapılan bağışlar teslim edildi.

Rehber TV'de yayınlanan “Umut Kervanı” isimli programda mağduriyetleri dile getirilen fakir ve muhtaç ailelere yapılan bağışlar, ailelere ulaştırıldı.

Fakir ve muhtaç ailelere yapılan bağışları ihtiyaç sahibi fakir ve muhtaç ailelere ulaştırdıklarını belirten Gaziantep Umut-Der Genel Sekreteri Nihat Bakşi, yaptıkları ayni ve nakdi yardımlar ile ilgili bilgi verdi.

Bakşi, “Gaziantep Umut-Der olarak bu fakir ailenin mağduriyetini Rehber TV’de ‘Umut Kervanı’ programında dile getirdik. Hayırseverler sağ olsunlar bu konurda duyarlı davrandılar. Hayırseverlerimiz bu mağdur aileye gereken yardımı yaptı. Biz de Umut-Der olarak hayırseverlerin bağışlarını ailelerimize ulaştırdık.  Mağdur ailenin bu konuda ihtiyaçları vardı. Kızının çeyizi başta olmak üzere elektrik ve su faturalarını ödeyememişler. Elektrikleri kesilmek üzereymiş. Bir nebze de olsa mağdur ailenin ihtiyacını gidermede katkımız olmuş ise rabbimize şükürler olsun. Hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Onların bu hayırlarının inşallah devamını diliyoruz.”

Başta, bağışta bulunan hayırseverlere, muhtaç aileye yardımların ulaşmasında vesile olan herkese teşekkür eden Bakşi, daha farklı mağdur ailelerin de var olduğunu, hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerden esirgememelerini söyledi. (İbrahim Koçyiğit -İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.