Mahalle buluşmaları devam ediyor

Mahalle buluşmaları devam ediyor

Bingöl'de, valilik ve belediye işbirliğiyle düzenlenen 'Mahalle Buluşmaları' toplantısı Kültür Mahallesi'nde devam etti.

Merkez Kültür Mahallesi taziye evinde düzenlenen toplantıya Vali Ali Mantı, Belediye Başkanvekili Halim Sugü, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinlemek, onlarla bir araya gelmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini vurgulayan Mantı, imkânları dâhilinde iletilen sorunları çözmeye gayret ettiklerini söyledi.

Mantı, "Her mahallemizde bildiğimiz gibi problemler bir seferde çözülmez. Kısa, orta ve uzun vadede çözebileceğimiz problemler var. Şundan herkes emin olsun ki bizim kamu kurum ve kuruluşları içerisinde elinde imkânı olan varsa ilimiz için en iyi şekilde kullanacağız. Özellikle mahallelerimiz için yapılması gereken neyse yapacağız. Mahallelerimizdeki problemleri görüşebilmek için bir araya geliyoruz. Tüm mahallelerimizi geziyoruz ve sorunları dinleyerek neler yapılacağına bakacağız." diye konuştu.

Toplantıda söz alan Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt, mahalledeki sorunları ve vatandaşların taleplerini dile getirdi.

Muhtar Bozkurt ve mahalle sakinlerince iletilen sorunları dinleyen Başkanvekili Sugü, gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.