Mahalle buluşmaları gönül birlikteliğimizin bir göstergesidir foto

Mahalle buluşmaları gönül birlikteliğimizin bir göstergesidir foto

Bingöl’de Vali Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla “Mahalle Buluşmaları” devam ediyor.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Yenişehir Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hacılar Camii taziye evinde gerçekleşen programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Programa Vali Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Bingöl Belediye Başkan V. Halim Sugü, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Muhammet Fuat Türkman, İl Jandarma Komutanı V. Şenel Eker, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle hakkında Vali Köşger ile katılımcılara bilgi veren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Turan Çağlayan, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacılar Camii taziye evimizde sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Vali Köşger, yaptığı konuşmada, yapılan tüm çalışmaların daha iyi bir Bingöl için olduğunu söyledi.

Köşger, “Bugün burada bizi gayet güzel bir şekilde misafir ettiniz. Taziye evi çok güzel olmuş. Yenişehir Mahallesi, Bingöl’ün kalbi mesabesinde. Ticari hayatın önemli kısmının aktığı bir merkez. Bingöl, kabuk değiştiriyor ve bu değişimin en çok yaşanan yerlerinden biri Yenişehir Mahallesi olacak. Üzerinde çalıştığımız hükümet konağı projesi ile Bingöl’ün nefes alacağı bir alanın ortaya çıkmasını, tüm hemşerilerimizin yararlanabileceği bir kent meydanı oluşturulmasını hedefliyoruz. Yine bu projede, hükümet konağı altına yapılması planlanan otopark ile ilimizdeki park sorununu gidermeye çalışacağız.”dedi.

“Biz Bingöl konusunda iddialıyız.” diyen Vali Köşger  şunları söyledi:  

“Önce Bingöl’ü çevresine örnek bir il haline getirmeliyiz. Hemşerilerimizle birlikte, yöneticilerimizle birlikte huzur, güven, refah, mutluluk, saadet içinde yaşanan bir şehir inşa edeceğiz. Sonra da Bingöl’ü Türkiye’ye örnek bir şehir haline getireceğiz. El ele, gönül gönüle bu işi halledeceğiz. Mahalle buluşmaları da gönül birlikteliğimizin bir göstergesidir. Bugün buraya teşrif eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. El ele, gönül gönüle daha iyi bir geleceğe, daha iyi bir Bingöl’e diyorum.” diye konuştu. (İLKHA)













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.