Mahalle sakinleri camiden sonra parka da kavuştu

Mahalle sakinleri camiden sonra parka da kavuştu

Bitlis Belediyesi tarafından, merkeze bağlı Ergezen Mahallesi'nde yapılan caminin ardında çocuk parkı da yapıldı.

Bitlis Belediyesi tarafından, merkeze bağlı Ergezen Mahallesi'nde çocuk parkının açılışı yapıldı. Mahalle sakinleri caminin ardında paka da kavuştu. Parkın açılışını yapan Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Parkta bulunan çocuk oyun alanlarını, spor alanlarını ve yetişkinlerin de faydalandığı kamelyaları tek tek gezen Ustaoğlu, vatandaşları da dinleyerek, halkın parasını yeniden halka harcadıklarını söyledi.

Açılışını yaptığı parkı gezerek kamelyalarda kadınlarla bir süre sohbet eden Ustaoğlu, burada gazetecilere bir açıklamada bulundu. Bu mahallenin yıllardır belediye hizmeti almadığını hatırlatan Ustaoğlu, “Bugün çocuklarımızın en mutlu günü. Yıllardır özlem duydukları, hasret duydukları mahallelerinde bu çocuk parkı ile ilgili sıkıntılarını gidererek, Bitlis Belediyesi olarak bu mahallemizi güzel bir parka kavuşturduk. Bugün açılışını yaptığımız bu parkla birlikte Bitlis ilimizde, bir yıl içinde 7 tane parkımızı faaliyete geçirmiş olduk. Parkımız içerisinde kamelyaları ile çocuk oyun grupları ile basketbol sahası ve mini futbol sahası ile yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum kalan bu mahallemizi, böylesine güzel bir parka kavuşturmuş olduk.” dedi.

Yıllarıdır ezan sesinden mahrum olan bu mahalleye, ilk defa Bitlis Belediyesi tarafından yapılan cami ile bu hasrete son verildiğini dile getiren Ustaoğlu, hizmetleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.