Malatya'da minibüsün çarptığı adam hayatını kaybetti

Malatya'da minibüsün çarptığı adam hayatını kaybetti

Malatya'da yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarptığı adam, hayatını kaybetti.

Malatya çevreyolu Özsan sanayi kavşağında yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarptığı Çetin Yılmaz (47), hayatını kaybetti.

Kaza, çevreyolu Özsan sanayi kavşağında meydana geldi. Ali Temuroğlu yönetimindeki 44 PV 414 plakalı minibüs yolun karşısına geçmeye çalışan Çetin Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Yılmaz, ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesine getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Yılmaz'ın cansız bedeni yapılan cenaze işlemlerinin ardından aile mezarlığına defnedildi.

Kuruyemiş toptancılığı yatığı ve Malatya'ya da mal almak için gittiği belirtilen Yılmaz'ın, evli ve 10 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yılmaz'a çarpan minibüs sürücüsünün ise ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldüğü ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.