Maliye Bakanı Naci Ağbal Bitlis’te

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bitlis’te

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bitlis merkez ve ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunacaklarını belirtti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi temaslarda bulunmak için Bitlis’e geldi.

Havayoluyla Muş’a gelen Bakan Ağbal, buradan karayoluyla Bitlis’e geldi. İlk olarak Valilik ziyaretinde bulunan Ağbal, Valilik şeref defterini imzalayarak, kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Ağbal, “Hem Bitlis’te hem ilçelerde çeşitli incelemelerde bulunacağız. Maliye bakanlığı olarak ilimizin sorunları için neler yapabiliriz. Bu konuda çeşitli görüşmelerde bulunacağız. Belediye başkanlarımızla birlikte istişarelerde bulunacağız.” dedi.

İş adamlarıyla bir araya geleceğini belirten Ağbal, şunları söyledi: “Akşam vaktinde Bitlisli iş adamlarımızın da katılacağı bir etkinlikte ilimizin sorunları, ilimizin gelişmesi için yapılacaklar konusunda iş adamlarıyla istişare yapacağız. Burada ziyaretimize vesile olan Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz’e, Bitlis Valimize teşekkür ediyorum. Hep beraber gün çerisinde farklı yerlerde çalışmalarda bulunacağız. İnşallah bu çalışmalar sonucunda Bitlis’in gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için ne yapılması gerekiyorsa o konuda gerekli kararları alıp, gerekli adımları atacağız.”

Valilikte basına kapalı yapılan toplantının ardından Bakan Ağbal, Merkez Ulu Camii’nde kıldığı Cuma Namazının ardında esnaf ziyareti ve ilçelerde farklı temaslarda bulunacak. (Hakan Koldaş - İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler