Mardin’de bir araçtan daha cephanelik çıktı!

Mardin’de bir araçtan daha cephanelik çıktı!

Mardin’de durumundan şüphelenilerek durdurulan araçtan cephanelik çıktı. Mardin’de son bir hafta içerinde yakalanan ikinci araç oldu.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kızıltepe ilçesi Akdoğan Köyü’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan 47…6 plakalı araç içerisinde yapılan aramada, 660 adet Kaleşnikof fişeği ele geçirildiği belirtildi.

 

Yapılan kapsamlı çalışma neticesinde bahse konu fişeklerin temin edildiği evin tespit edildiği belirtilen açıklamada,  Akdoğan Köyü’nde tespit edilen ikamette arama yapıldığı kaydedildi.

 

İkamette yapılan aramalarda ise bir adet üzerinde Falcon Astra Mod 4000 ibaresi bulunan 7.65 mm çapında tabanca, tabancaya takılı bir adet şarjör, bir Adet üzerinde Starbecheverrıaeıbar- Espana ibaresi bulunan 9 mm çapında Tabanca, tabancaya takılı bir adet şarjör,2 adet 7.65 mm, 42 adet 9 mm çapında olmak üzere toplam; 42 adet fişek ele geçirildiği ifade edildi.

 

Olay ile ilgili N.K (32), M.T ( 41), N.Y (17 ) ve Suriye uyruklu A.D, R.Y, A.E.A, Y.D İsimli şahısların gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden N.Y (17 ) ve Suriye uyruklu A.E.A ile Y.D’nin tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konuldukları kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.