Mardin’de köy ziyaretleri sürüyor

Mardin’de köy ziyaretleri sürüyor

Mardin’deki köylerde ikamet eden kanaat önderleri ve seydalara yönelik başlatılan ziyaretler sürüyor.

Kızıltepe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun ve Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı,  hasta olan kanaat önderlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

İlk olarak 5 yıldır hastalığından dolayı evinden çıkamayan Eşme Köyü eşraflarından Hacı Ahmet Gümüş’ü ziyaret eden Kaymakam ve beraberindekiler, kısa bir sohbet yaparak hastalığı hakkında yakınlarından bilgi aldı.

 

5 yıldır hastalıkla mücadele eden Gümüş’e acil şifalar dileğinde bulunan kaymakam Ermiş ve İl Müftüsü, daha sonra yine Eşme Köyü’nde kısa bir süre önce vefat eden eski Fahri İmam Hatibi Molla Beşir’in taziyesine katıldı.

 

Daha sonra Kaymakam ve beraberindekiler, Altıntoprak Köyü’nde yaşayan bölgenin tanınmış işadamlarından ve Mardin Eski Milletvekili Abdülkadir Timurağaoğlu’nu evinde ziyaret ettiler.

 

Kaymakam Ermiş, Timurağaoğlu’nun Mardin ve çevresinde tanınan bir kişilik olduğunu, vekilliği döneminde de Mardin’e yaptıkları hizmetlerle tanındığını söyledi. Timurağaoğlu da ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu ifade etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.