Mardin'de "Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırma Yöntemleri" seminerleri

Mardin'de "Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırma Yöntemleri" seminerleri

Mardin Artuklu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından akademisyenlerine yönelik "Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırma Yöntemleri" seminer düzenlendi.

Mardin Artuklu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından akademisyenlerine yönelik düzenlenen "Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırma Yöntemleri" seminerleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnci User, Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belkıs Kümbetoğlu ve Bilgisayar Programı Eğitim Uzmanı Bahar Kırıker tarafından verilen ve dört gün süren eğitime başta İİBF akademik personelleri olmak üzere üniversitenin farklı fakültelerinden 26 akademisyen katılım gösterdi.

Programın, Mardin Artuklu Üniversitesi ve kalkınma ajansı işbirliğinde yapılan ilk teknik destek projesi olması bakımından da ayrı bir önem taşıdığını belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Ekinci, katılımcılara ilk 3 gün teorik eğitim ve son günde ise NVİVO yazılım programı eğitimi verildiğini belirtti.

Ekinci, araştırma yöntemlerinin akademik hayattaki önemi ve kamu kurumları ile ortak projeler gerçekleştirerek akademik gelişmeye yaptığı katkılara değinerek, şunları söyledi:

"Eğitim veren eğitimcilerin birikimlerini Mardin Artuklu Üniversitesi akademisyenlerine aktarması ve 4 günlük sıkıştırılmış yoğun programa rağmen çok fazla katılım olması memnuniyet vericidir."

Eğitim programının yer aldığı seminer sonunda katılımcılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Ekinci tarafından plaket takdim edilip düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları dağıtıldı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.