Mardin Kabala mahallesinin yol sorunu bitiyor

Mardin Kabala mahallesinin yol sorunu bitiyor

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk, “Kabala mahallemizin yollarını beklenilen düzeye getirmek adına çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Mardin Artuklu Belediyesi, ilçe merkezinin en iyi hale gelmesi adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda alt yapıdan üst yapıya, spor projelerinden kültür ve sanata kadar birçok alanda projelere hız veren Belediye, ilçenin yollarının de en iyi hale gelmesi adına çalışmalarına hız verdi.

Ekipler bir yandan yapılan alt yapı çalışmalarının akabinde bozulan yollara modern ve güzel bir hale getirirken mahallelerin ihtiyaçlarını da gözeten bir yapıda planlamalarını gerçekleştiriyor. Bu noktada Kabala Mahallesi’nin yolları içinde geniş kapsamlı çalışma başladı. Mahallede yaklaşık 40 bin metrekare parke taşı döşenerek yol sıkıntısı bitirilecek.

“Yol sorunu konuşulmayacak”

Konu hakkında açıklama yapan Öztürk, yol konusunda ciddi çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, “İlçe merkezinde vatandaşlarımız ile sürekli hasbihal ediyor ve sorunlarını dinliyor, bu doğrultuda çözümler üretiyoruz. Beklenilen ve istenilen bir Artuklu hedefiyle tüm birimlerimiz sahada durmadan, yorulmadan çalışıyor. Önem verdiğimiz konuların başında ise yollarımızın güzelleştirilmesi yer alıyor. Bu nedenle sokak ve mahallelerimizde hummalı bir çalışma yürütmekteyiz. Bu sebeple ilçemizin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Kabala Mahallemizde geniş çaplı bir yol çalışması başlattık.” diye konuştu.

“40 bin metrekare parke taşı”

Öztürk, “Mahallemizde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyemiz ana yol çalışmasını geçtiğimiz yıl bitirmişti. Şimdi biz de mahallemizin tüm sokaklarının yol sorununu bitirmek adına ihalemizi gerçekleştirdik ve hemen gerekli adımları attık. Başlayan çalışmamızı kısa sürede sonlandırarak Kabala halkının en büyük beklentilerinden birisini gerçekleştirmiş olacağız. Yaklaşık 40 bin metrekare parke taşı döşemesi yaparak Kabala Mahallemizin yol problemini bitirmeyi hedefliyoruz. Havaların ısınmasını fırsat bilerek yol çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler