Mardin Kızıltepe'de kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü

Mardin Kızıltepe'de kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kaza, Nusaybin Kızıltepe arasındaki tarihi İpekyolu'nun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusaybin’den Kızıltepe istikametine seyir halinde olan Diyar Acet yönetimindeki 73 FA 752 plakalı TIR'a, kontrol için durdurulduğu esnada, aynı istikametten gelen İshak Tezdönen yönetimindeki 65 EF 996 plakalı piliç yüklü kamyonet arkadan çarptı. Çarpanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Tezdönen ile yanında bulunan Salih Dirkol yaralanarak araçta sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ile sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan Tezdönen ile Dirkol, ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen durumu ağır olan Salih Dirkol hayatını kaybederken, sürücü İshak Tezdönen’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğunun oluştuğu tarihi İpekyolu, araçların çekici yardımıyla kaldırmasının ardından tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.