Mardin Midyat'ta darp edilen doktor olayında silahlar konuştu: 2 yaralı

Mardin Midyat'ta darp edilen doktor olayında silahlar konuştu: 2 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde bir doktorun darp dilmesi olayına karıştıkları için gözaltına alınan şahısların adliyeye getirilişi sırasında çıkan olayda 2 kişi silahla yaralandı.

Mardin’in Midyat Devlet Hastanesinde görevli göz doktoru Yaşar Dağ’ın, eşini almak için gittiği sağlık merkezinde hasta yakınları tarafından darp edilmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şahısların adliyeye sevki sırasında taraflar arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerin yakınları ile Doktor Dağ'ın yakınları hükümet konağı önünde karşılaştı. Bu sırada dün akşam Doktor Dağ'ı darp eden kişilerin yakınları olduğu iddia edilen kişiler ile Doktor Yaşar Dağ'ın yakınları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Silahların da kullanıldığı kavgada Dağ’ın yakınlarından İ.D (19) ile S.A (33) silahla yaralandı. Kavga, polisin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınırken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Mardin’e sevk edildi.

Polis, adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili iki kişi daha gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma sürerken, ilçede gerginlik devam ediyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler