Mardin Nusaybin'de konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu

Mardin Nusaybin'de konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde boş bir arazide bulunan konteynerde çıkan yangın, içinde birilerinin olma ihtimali nedeniyle paniğe neden oldu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde boş bir arazideki konteynerde yangın çıktı. Çevredekiler, konteynerin içinde birilerinin olma ihtimali nedeniyle paniğe kapılarak itfaiyeye haber verdi.

Alınan bilgilere göre, ilçenin 8 Mart Mahallesi Mardin yolu kenarında bulunan bir araziye bırakılan konteynerde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangını gören mahalle sakinleri, Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Nusaybin itfaiyesine haber verdi. Yangın bölgesine 2 itfaiye aracı sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürüldü.

Mahalle sakinleri, konteynerde dün gece bir sarhoşun olduğunu söyleyince ekipler yanan konteyner enkazında inceleme yaptı.

2 saatlik incelemenin ardından yanan herhangi bir canlının kalıntısına rastlanılmadı. Bunun üzerine mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Yangının çıkış nedenin dün geceyi boş konteynerde geçiren sarhoşun ısınmak amaçlı yaktığı odunlardan çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.