Mardin'de 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açıldı

Mardin'de 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açıldı

Mardin'de, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların fotoğraflarının sergilendiği fotoğraf sergisi açıldı.

Mardin'de, Anadolu Ajansının (AA) FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.

Mardin Valiliği ve büyükşehir belediyesinin koordinesinde Vali Mustafa Yaman Caddesi'nde açılan sergi, vatandaşların ilgisini gördü.

Serginin açılışını yapan Mardin Valisi Mustafa Yaman, 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden tam bir yıl geçtiğini, bu girişime halkın gereken cevabı verdiğini hatırlattı.

Bu destanın ve darbe kalkışmasının unutulmamasını istediklerini ve bu kapsamda çeşitli programlar düzenlendiğini belirten Yaman, "Bu hain darbe girişiminin unutulmaması için her kurum ve kuruluşumuz etkinlikler yaptı. Bu etkinliklerimizi duyuran ve sergi açarak buna katkı sunan Anadolu Ajansına da teşekkür ediyorum. Güzel bir sergi açıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Sergi; Vali Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar tarafından gezildi.

Sergiyi gezen bazı vatandaşlar duygulu anlar yaşarken, fotoğraflarda gördükleri şehit ve gaziler için dua ettiler.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.