Mardin'de iş adamlarına hibe bilgilendirmesi yapıldı

Mardin'de iş adamlarına hibe bilgilendirmesi yapıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD II 6.Çağrı ilanına ilişkin MÜSİAD Mardin Şubesinde dernek üyelerini bilgilendirdi.

IPARD II 6.Çağrı ilanına Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesini ziyaret eden TKDK Mardin İl Koordinatörü Erdal Çelik, desteklenen projeler ve IPARD II 6. Çağrı ilanıyla ilgili işadamlarına bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Çelik, “MÜSİAD üyelerinin katılımı bizi fazlasıyla mutlu ve memnun etti. TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü olarak şimdiye kadar desteklediğimiz projeler Mardin’imizde ve bölgemizde örnek olmuş olan projelerdir. Bizim amacımız şehrimizdeki yatırımcıları bulup onlara gerekli desteği vermektir.” dedi.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri ise “MÜSİAD olarak TKDK Mardin İl Koordinatörlüğünün öneminin farkındayız.” dedi.

Toplantı bitiminde soruları cevaplayan ve genel bir konuşma yapan Mardin İl Koordinatörü Erdal Çelik, “Yatırımcılarımız bizim için çok değerlidir. El ele vererek Mardin’deki işsizlik sorununu çözmek bizim bu şehre olan borcumuzdur. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Siz değerli MÜSİAD üyelerini kurumumuza gelip çayımızı içmeye ve aklınızdaki projeleri gerçekleştirmeye davet ediyorum.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler