Mardin'de öğrenci pansiyonlarına ramazan denetimi

Mardin'de öğrenci pansiyonlarına ramazan denetimi

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, merkez ve ilçelerdeki öğrenci pansiyonlarını ziyaret ederek, iftar hazırlıklarını yerinde inceledi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, merkez Artuklu, Ömerli ve Midyat ilçesindeki okullarda bulunan öğrenci pansiyonları ziyaret ederek, ramazan ayı nedeniyle iftar ve sahur hazırlıklarını denetledi.

Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci pansiyonunda öğrencilerle birlikte iftarını açan Sarı, ilk olarak Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ederek iftar hazırlıklarını ve yemekhaneyi denetledi.

 Ardından Midyat Hayrettin Karaman AİHL Pansiyonunu ziyaret eden Sarı, iftar öncesi hazırlıkları denetleyip, öğrencilerle bir araya geldi.

Sarı, daha sonra Midyat Çağdaş Yaşam Ergün Öner Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Mutfakta incelemelerde bulunan Sarı, öğrencilerle de sohbet etti.

Ardından Midyat Ayşen Özyeğin Orta Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na geçen Sarı, mutfakta incelemelerde bulunup iftar hazırlıklarını denetledi.

Midyat Fen Lisesi Pansiyonunu da denetleyen eden Sarı, mutfakta denetlemelerde bulunup, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet ettikten sonra pansiyondan ayrılan Sarı, son olarak Midyat Anadolu İmama Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonunu ziyaret etti.

Burada öğrenci ve öğretmenlerle birlikte iftarını açan Sarı, iftar ziyaretlerine devam edeceğini ve öğrencilerin yanında olacağını bildirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.