Mardin’de uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

Mardin’de uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

​Mardin’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kişi gözaltına alınırken; 366 kilogram eroin, 4 kilogram gram afyon sakızı ve 16 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonları düzenlendi.  “Uyuşturucu ticareti yapmak ve PKK’ye finans kaynağı sağlamak” suçlarına yönelik yapılan 16 operasyonda 366 kilogram eroin, 4 kilogram afyon sakızı ve 16 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 24 şüpheli de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mardin il genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlendi. Operasyonda 366 kilogram eroin, 4 kilogram afyon sakızı ve 16 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti ile PKK’ye finans kaynağı sağladıkları iddiasıyla yapılan operasyonda 24 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltına alınan 24 şüpheliden 23'ünün savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, bir şüpheli ise çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Tutuklanan zanlı ile iş birliği içinde oldukları belirlenen 7 kişi de Nusaybin’de yapılan operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuklanan 7 zanlı, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.