Mardin’de ve ilçelerinde inşaatı devam eden okullar denetlendi

Mardin’de ve ilçelerinde inşaatı devam eden okullar denetlendi

Mardin Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, il genelinde yapımı devam eden okul inşaatı ve onarım çalışmalarını denetledi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Doğan ile birlikte Artuklu, Nusaybin, Midyat, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde inşaat ve onarımı devam eden okulları ziyaret etti.

İlk önce Artuklu’da Evliya Çelebi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Artuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Sarı, ardından Nusaybin’e geçti. Sokağa çıkma yasağında yaşanan çatışmalarda zarar gören Süleyman Bölünmez Anadolu Lisesi ile Kemal Gözü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki onarım çalışmalarını inceleyen Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin’den bilgi aldı.

Nusaybin’den Midyat’a geçen Sarı, burada da Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölye inşaatı, 24 Derslikli Midyat Anadolu Lisesi ve Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesine ait 200 kişilik pansiyon inşaatını denetledi. 

Ömerli’de ise Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu, Yeşilli’de de yatılı bölge ortaokullarında yapılan bakım ve onarımları yerinde inceleyen Sarı, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Sarı, okulların yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi için tüm imkânların seferber edildiğini kaydetti.

İLKHA



























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.