Mardin'deki elektrik kesintilerine AK Parti kanadından ortak açıklama

Mardin'deki elektrik kesintilerine AK Parti kanadından ortak açıklama

Mardin’deki kırsal mahallerde yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili AK Parti Mardin milletvekilleri Miroğlu ve Çankırı ile il başkanı Eri, ortak bir açıklama yaparak sorunun çözümü için girişimlerin Ankara’da sürdürüleceğini belirttiler.

AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, kentte yaşanan elektrik kesintisi sorunuyla ilgili açıklama yaptı.

Miroğlu, Çankırı ve Eri imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri ve kesintilerin yarattığı mağduriyetlerden duydukları rahatsızlık ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Şirket yetkilileri ile değerli bakanlarımız, çiftçilerimiz ve enerji hizmeti alan yurttaşlarımızla beraber zaman zaman kısa vadeli ve kısmen de olsa rahatlatıcı çözümler bulmuş olsak da, bunun yeterli olmadığının ve kalıcı çözüm olması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu çerçevede milletvekilleri ve il başkanlığı olarak son iki gündeki girişimlerimizin sonucunu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın çözüm modeli üzerinde başlattığı çalışmalar dün itibarıyla tamamlamıştır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba'nın kalıcı bir çözüm için çabalarını yoğunlaştırdıklarını söylemek isteriz." denildi.

Konunun AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Binali Yıldırım'a da iletildiğinin kaydedildiği açıklamada, sorunun çözümü için girişimlerin sürdürüleceği kaydedildi. (M. Salih Keskin- İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.