Mardin’den Ukrayna’ya uzanan başarı hikâyesi

Mardin’den Ukrayna’ya uzanan başarı hikâyesi

Ukrayna’nın Kiew şehrinde, 17 ülkenin katılımıyla düzenlenen en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi yarışmasında aralarında Mardinli Kuaför Yusuf Aydın’ın da bulunduğu Euro Cup Turkey Ekibi,dünya 3’üncülüğünü elde etti.

Ukrayna’nın Kiew şehrinde 15 Nisan’da 17 ülkeden yüzlerce kuaförün katılımıyla en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi yarışması düzenlendi. Aralarında Mardinli Yusuf Aydın’ın da bulunduğu 30 kişilik Euro Cup Turkey Ekibi, yarışma sonunda en iyi saç tasarımı, en iyi kareografi ve bireyselde de dünya 3’üncüsü oldu. Ekip, ödüllerle ülkeye döndü.

Mardin'i ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Kızıltepeli Kuaför Yusuf Aydın, ekip olarak hedeflerinin dünya birinciliği olduğunu söyledi.

Aydın, “17 yıldır kuaförlük mesleğini icra ediyorum. 14-15 Nisan’da Ukrayna’nın Kiew şehrinde dünya kuaförler yarışmasına Türkiye’yi temsilen 30 kişi katıldık. Mardin’den ise ben tek vardım. 17 ülkeden yüzden fazla kuaför yarışmaya katıldı. 17 ülke arasında en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi de Euro Cup Turkey Ekibi olarak dünya üçüncüsü olduk. Bir de bireyselde de dünya 3’üncüsü olduk. Hem ülkem hem Mardin adına dünya 3’üncüsü olduğumuz için çok mutluyuz, çok gururluyuz. İnşallah ileriki zamanlarda daha iyi yerlere geliriz. Ukrayna Kiev ilk durağımızdı, ilk defa böyle bir yarışmaya katıldık. Ayrıca bizlere ışık olduğu için başkanımız Gökhan Hamarat’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yarışmalara katılmayı düşünüyoruz, hedefimiz Türkiye adına dünya birinciliğidir.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler