Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1 ölü 3 yaralı video foto

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1 ölü 3 yaralı video foto

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alacak-verecek nedeniyle çıktığı belirtilen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda 1 kişi ölürken, 3 kişi yaralandı.

Kızıltepe ilçesine bağlı İkikuyu (Gırébiré) köyünde  alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada silahlar konuştu. Olayda bir kişi ölürken biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Derik’in Issız (Hedbé) köyünden oldukları öğrenilen Abid Asan ile köy Muhtarı Davut Asan bazı akrabalarıyla alacaklı olduğu İkikuyu (Gırébiré) köyüne gittiler. Tarafların buradaki sözlü tartışması bir anda silahlı kavgaya dönüştü.

Yaşanan silahlı kavgada Abid Asan Issız (Hedbé) köyü Muhtarı Davut Asan ile akrabaları Mehmet Acer ile karşı taraftan ismi öğrenilmeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılardan Abid Asan, Davut Asan ile Mehmet Acer yakınları tarafından Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırılırken ismi öğrenilemeyen diğer yaralı ise güvenlik gerekçesiyle başka bir hastaneye kaldırıldı.

Abid Asan yapılan tüm müdahale rağmen hayatını kaybederken saldırıda ağır yaralanan muhtar Davut Asan Diyarbakır’a sevk edildi. Diğer yaralıların durumu ise iyi olduğu öğrenildi.

Haberi duyan Abid Asan ile Muhtar Davut Asanın akrabaları Kızıltepe Devlet Hastanesine akın etti.

Polis ile jandarmanın hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı görülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.