Mavi Marmara gazilerinden Cem Küçük’e tepki

Mavi Marmara gazilerinden Cem Küçük’e tepki

Katıldığı bir TV programında Mavi Marmara gazilerine hakaret eden Gazeteci Cem Küçük’e Mavi Marmara gazilerinden tepki gecikmedi.

Katıldığı bir TV programında Mavi Marmara gazilerine hakaret eden Gazeteci Cem Küçük’e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Katıldığı TV programında, "Mavi Marmara'daki o manyak tipler. Yani, kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı kafadan her şeye düşman bir tip var. Garip, garip tipler var Bunlarla da bu yolların ayrılması lazım’ diyen Küçük’e tepkiler devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Mavi Marmara gazilerinden Ramazan Baylan ve Cevdet Ökenek, Küçük’ün açıklamaları ile ilgili İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu.

Gazi Baylan, Mavi Marmara'ya katılanların İslam için orada bulunduklarını vurguladı. Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirten Baylan, "Bu tür insanların bu ümmetin evlatlarına, şehitlerine söz söyleme hakkı yoktur. Gerekli tepki verildi, verilecek. Ondan sonra da gerekli bütün davalar açılarak, kamuoyu önünde ve mahkemelerde hesap sorulacaktır." dedi.

Terör rejimi İsrail'in Mavi Marmara saldırısında yaralanan Gazi Ökenek ise Küçük’ün açıklamalarına tepki göstererek, "Cem Küçük’ün açıklamaları bizleri üzmüştür. Aslında üzmekten öte bizleri düşünmeye sevk etmiştir. Bunlar kim tarafından konuşmaya sevk edilmiş, bunların iyice araştırılması lazım. Mavi Marmara katılan aktivistler insanlık adına, bilinçli olarak ölümü göze alarak yola çıktılar. Nerede bir mazlum varsa bizler onlara yardım etmeyi kendimize şiar edinmişiz. Bunun için her türlü adımı da atarız." dedi.

AK Parti içerisinde 'kripto' insanlara dikkat çeken Ökenek, "AK Partinin bu gibi kripto insanları, ağa babaları tarafından yönlendirilen bu insanları bir an önce deşifre etmesi ve arkasındaki insanların kim olduklarının ortaya çıkarması lazım. Bunların partiden, siyasetten ve toplumdan tecrit edilmesi gerekir." diye belirtti.

"Mavi Marmara’nın gündeme getirilmesi İsrail oyunu"

Mavi Marmara’nın bilinçli olarak yeniden gündeme getirildiğini belirten Ökenek, "Mavi Marmara'nın gündeme getirilmesi İsrail oyunudur. Mavi Marmara üzerinden AK Partinin ve Tayyip Erdoğan’ın yıpratılması amaçlanıyor." ifadelerini kullanarak kendisinin de Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.