Mazıdağı'na düşen yıldırım can aldı

Mazıdağı'na düşen yıldırım can aldı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde dün akşam saatlerinde bastıran ani yağmurlu hava ile beraber düşen yıldırım, ilçeye bağlı Evciler (Qesrik) köyünde bir can aldı.

MARDİN- Mardin’in Mazıdağı ilçesinde dün akşam saatlerinde  bastıran ani yağmurlu  hava ile beraber düşen yıldırım,  ilçeye   bağlı Evciler (Qesrik) köyünde  traktörle inşaat  malzemesi taşıyan  Ahmet Kalın’a (15) isabet etmesi  sonucu hayatını kaybetti.

Mazıdağı’n Evciler ( Qesrik) köyünde saat 19.00 sularında tarktör ile köye inşaat malzemesi götürürken traktöre  düşen yıldırım,  römorkta bulunan Ahmet Kalın’a (15) isabet etti.

Hastaneye kaldırılan Kalın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı..Genç Kalın’ın  cenazesi otopsi için Diyarbakır’a nakledildi.

Öte yandan Mazıdağı ilçesinde gün boyu hissedilen  sıcak hava  ikindiden sonra yerini aniden bastıran yağmura bıraktı. Etkili olan  yağmur sonucu yollar alt yapı yetersizliğinden dolayı çamur deryasına dönüştü. İlçe Belediyesi tarafından  6 ay önce yol yapımı için dökülen toprak, yağmur  yağınca  çamur  göletleri  haline geldi.   (Süleyman Tuna-Erhan Aktumur İLKHA)

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.