Meal sınavı sonuçları açıklandı

Meal sınavı sonuçları açıklandı

Kur’an Nesli Platformu’nun 11 Aralık’ta düzenlemiş olduğun meal sınavının sonuçları açıklandı.

Kur’an Nesli Platformu, 11 Aralık’ta “Kur’an Nesline Meal Sınavı” temasıyla düzenledikleri meal sınavının sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Sonuçlara www.s.mealsinavi.com adresinde ulaşılabiliyor.

Kur’an Nesli Platformu tarafından konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, birey ve toplumun huzur, barış ve mutluluğu için yegâne kaynağın Kur’an’ı Kerim olduğuna vurgu yapılarak bireysel ve toplumsal her türlü kötülüğe, yozlaşmaya ve ahlaki çöküntüye karşı tek çarenin, Kur’an’ın rehberliğinde bir yaşamla mümkün olabileceği belirtildi.

Açıklamada, 11 Aralık 2016 tarihindeki sınavın 46 il merkezi ve 100’ün üzerinde ilçede yapıldığı bilgisine yer verilerek, on binlerce kişinin sınava katıldığı ifade edildi.

Sınava, 2000 yılı ve sonrasındaki doğumluların birinci kategoride, 1999 yılı ve öncesi doğumluların ise ikinci kategoride yarıştıklarına değinilen açıklamada, sınav sonucu ile ilgili bilgilerin, yarışmacıların optik formda belirttikleri telefon numaralarına SMS ile gönderileceği kaydedildi.

Açıklamanın sonunda, “Zamanın tüm soru ve sorunlarına en güzel cevap olan Kur’an’ın mesajının toplumumuzda anlaşılması adına yaptığımız bu çalışmanın hayırlı değişimlere kapı açmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.” temennilerinde bulunuldu.

Katılımcılar, sınav sonuçlarını www.s.mealsinavi.com adresinden TC kimlik veya telefon numaraları ile öğrenebilecek.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler