Meal sınavı sonuçları yarın açıklanacak

Meal sınavı sonuçları yarın açıklanacak

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen umre ödüllü "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı" sonuçları yarın açıklanacak.

Kur'an Nesli Platformu tarafından yapılan açıklamada, 46 il ve 100'ün üzerinde merkezde on binlerce kişinin katılımıyla Türkiye geneli düzenlenen umre ödüllü "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı" sonuçlarının yarın açıklanacağı belirtildi.

Kur’an Nesli Platformu olarak, birey ve toplumun huzur, barış ve mutluluğu için yegâne kaynağının Kur’an-ı Kerim olduğu belirtilen açıklamada, "Kur'an'ın sıhhatli kalpler için gıda, hasta kalpler için şifa dolu bir hakikat ve hayat eczanesi olduğu inancındayız. Bu inanç ve düşünceyle, Kur’an-ın şifa eczanesinden faydalanmak için, 5 Kasım 2017 tarihinde Türkiye geneli on binlerin katılımıyla ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Sınavı’ temasıyla bir yarışma gerçekleştirdik. Yarışmamız, 2004 yılı ve sonrası doğumlular 1’inci kategori, 2003-2001 arası doğumlular 2’nci kategori ve 2000 yılı ve öncesi doğumlular 3’üncü kategori olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleşti." ifadelerine yer verildi.

Katılımcıların sınav sonuçlarını yarın verilen adreste görebilecekleri ifade edilen açıklamada, "Sınav değerlendirmelerimiz tamamlanmış olup sonuçlar 19 Kasım 2017 Pazar günü saat 17.00 de erişime açılacaktır. Katılımcılar www.mealsinavi.com adresinden TC kimlik veya telefon numaraları ile sınav sonuçlarını öğrenebilecektir. Ayrıca sınav sonucu ile ilgili bilgiler, yarışmacıların optik formda belirttikleri telefon numaralarına SMS ile gönderilecektir. Kur’anın mesajının toplumumuzda anlaşılması adına yaptığımız bu çalışmanın hayırlı değişimlere kapı açmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.