Medeni Yıldırım olay yerinde ölmüş

Medeni Yıldırım olay yerinde ölmüş

Lice'de jandarmanın açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Medeni Yıldırım'ın otopsisine olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kurşun akciğer, karaciğer ve kalbini parçalamış ve olay yerinde 1.3 litre kan kaybetmiş.

Lice ’de kalekol protestosu sırasında jandarmanın açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Medeni Yıldırım’ın otopsisine katılan Diyarbakır Tabip Odası Genel Sekreteri Cengiz Güney, ‘Medeni olay yerinde 1.3 litre kan kaybetti. Kurşun Medeni’nin akciğer, karaciğer ve kalbini parçalığı için Medeni olay yerinde hayatını kaybetti’ dedi.

Radikal'in haberine göre; Medeni Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini söyleyen Diyarbakır Tabip Odası Genel Sekreteri Cengiz Günay ise sözlerine şu şekilde devam etti: "Diyarbakır Tabipleri Odası olarak edindiğimiz bilgilere göre askerlerin ateş açması sonucu bir kişi hayatını kaybederken dokuz kişi de yaralandı. Yaralananların ikisinin durumunun ağır olduğu tespit edildi. Ancak ayakta tedavi görüp de hastane kayıtlarına geçmeyen yaralılar da var. Medeni Yıldırım'ın otopsisine katıldım. Kurşun Medeni’nin göğsünden girip karaciğer, akciğer ve kalbini parçaladıktan sonra dördüncü kaburgasından çıkmış. Açılan yara sonucunda Medeni olay yerinde 1.3 litre civarında kan kaybı yaşamış. Hayati organlarının işlevini kaybetmesi ve çok fazla kan kaybetmesi sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiğini düşünüyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.