Gaziantep’te mefruşat kursunda sağlığına kavuştu

Gaziantep’te mefruşat kursunda sağlığına kavuştu

Gaziantep’te çeşitli hastalığı nedeniyle birçok ilaç kullanan Hatice Kartal, mefruşat kursuna gelerek sağlığına kavuştu.

Gaziantep’te rahatsızlığı nedeniyle birçok ilaç kullanan Hatice Kartal, hastalığının dermanını mefruşat kursunda buldu. 3 yıldır Şahinbey ilçesinde bulunan Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nde açılan mefruşat kursuna katılan Hatice Kartal, mefruşat kursunda ruh halinin düzeldiğini ve bu sayede hastalığını yendiğini söyledi.

Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nde mefruşat kursuna gelerek sağlığına kavuştuğunu anlatan Kartal, kursa katılmadan önce hasta olduğunu, çeşitli ilaçlar kullandığını ve hastalığını 3 yıldır katıldığı mefruşat kursu ile yendiğini belirtti.

Kursta yeni arkadaşlar ve iyi bir çevre edindiğini belirten Kartal, “Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nde gelmeden önce hastaydım ve ilaçlar kullanıyordum. Buraya el sanatları kursuna gelmeye başladım. Üç yıldır da buraya kursa geliyorum. El sanatları kursuna gelerek kendi sıkıntılarımı ve şikayetlerimi unuttum ve hastalığımı böylece yendim. Burada yeni arkadaşlar ve iyi bir çevre edindim. Buraya gelmeden önce psikolojim çok bozuktu. Buraya geldikten sonra yaptığım işler bana ilaç gibi geldi. Daha önce iki yıldır kullandığım ilaçları burada edindiğim çevre ve işlerle bırakarak sağlığıma kavuştum.” dedi.

“Kızlarımın çeyizlerini hazırlıyorum”

Kartal, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ne gelerek yeni el işleri öğrendiğini belirterek, “Buraya gelerek daha farklı el işleri öğrendim. Kızlarımın çeyizlerini burada hazırlıyorum. Elimizin altında her türlü imkan var ve bu bizim için büyük bir nimet. Tüm bu imkanları bizlere sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler