“Memlekette ciddi anlamda muhalefet sorunu var”

“Memlekette ciddi anlamda muhalefet sorunu var”

Seçim çalışmalarına Adıyaman’dan başlayan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, memlekette ciddi bir muhalefet boşluğu olduğuna dikkat çekti.

Seçim çalışmalarına Adıyaman’dan başlayan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, iktidarın yanlışlarının yanında memlekette ciddi anlamda bir muhalefet sorunu olduğunu dikkat çekerek, milletin beklentisini boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Bazı temaslarda bulunmak ve partisinin Adıyaman milletvekili adaylarını vatandaşlara tanıtmak için Adıyaman’a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü. Kâhta esnafını ziyaret eden Yavuz, hemşerilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

“Secim startımızı vermiş bulunuyoruz”

Gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bizler fiili olarak her zaman sahadayız.” diyen Yavuz, “24 Haziran’da yapılacak olan erken secimler için bizlerde secim startımızı vermiş bulunuyoruz. İstedim ki; memleketim olan Adıyaman’dan seçim çalışmalarımıza başlayalım. Allah (Celle celaluhu) hayırlara vesile kılsın. 5 milletvekilimiz ile beraber esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik.” dedi.

“Memlekette ciddi bir muhalefet sorunu var”

HÜDA PAR olarak; kendilerini İslami muhalefet olarak nitelendirdiklerini kaydeden Yavuz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Memleketimizin hem içte hem de dışta ciddi anlamda birtakım sorunları var. İktidarın yanlışları olduğu gibi memlekette ciddi anlamda bir muhalefet sorunu var. Muhalefet ya tamamen sessiz ya da iktidar, dünyanın en iyi işini yapsa bile ‘biz onlara muhalefet edeceğiz’ gibi bir anlayış ve zihniyet ile yapılan bu işlere de karşı çıkmak gibi bir anlayışa sahip. HÜDA PAR olarak bizler kendimizi İslami muhalefet olarak değerlendiriyoruz. Yapılan doğru kimden gelirse gelsin, bunu destekleyeceğiz, yanında yer alacağız ve takdir edeceğiz. Yanlış da kimden gelirse gelsin bunun karşısında yer alacağız. Halkımızın ve milletimizin bizden beklentisi de budur.”

“Milletimizin beklentisini boşa çıkartmayacağız”

Milletin beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Yavuz, milletin beklentisi doğrultusunda siyasi bir anlayışı inşa etmeye çalışacaklarını söyledi.

Yavuz, “Hür kadrolarımız ile erdemli ve faziletli bir toplumun inşa edilmesi için gayret sarf edeceğiz. Bizler siyaseti çıkarlar adına değil, ibadet bilinci ile yapıyoruz. Allah (Celle celaluhu) hayırlara vesile kılsın.” diye konuştu.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz’a Adıyaman milletvekili adayları Ali Çelik, Mustafa Yetiş, Bilal Demir, İbrahim Üstün, Elif Şüheda Türk, il ve ilçe başkanları ve partililer eşlik etti. 

İLKHA


































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler