Merhamet Eli Derneği yardımlarına devam ediyor

Merhamet Eli Derneği yardımlarına devam ediyor

Bingöl Merhamet Eli Derneği, Mart ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. raporda Mart 2015’te 85 mağdur ve yardıma muhtaç aileye toplam 8 bin 987 TL değerinde yardımda bulunulduğu belirtildi.

Bingöl’de yaptığı hayırlı hizmetleriyle adını duyuran Umut Kervanı Platformu’na üyesi   Merhamet Eli Derneği, Mart ayında yaptığı çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

Merhamet Eli Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Mart ayında 85 mağdur ve yardıma muhtaç aileye yardım ettiklerini belirterek, “68 aileye gıda yardımında bulunduk. (Bunun nakit karşılığı 4.967.00 TL’dir) 12 aileye de nakit yardımında bulunduk.   5 aileye ise nakit yardımında aracı olduk   Bu 85 ailere yaptığımız yardımların değeri  toplam  8 bin 987  TL’dir.   Bingöl Merhamet Eli Derneği olarak bizler imkânlarımız oluştukça her ay olduğu gibi   ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bingöl’deki mağdur ve muhtaç insanlara ulaşmaya azami gayret sarf ettiklerini dile getiren Gönül, “Merhamet Eli Derneği olarak amacımız; bizlere yapacağınız yardımları tespit ettiğimiz ve edeceğimiz ailelere sağlıklı bir şekilde ulaştırmaktır. Bunun için başvuruları değerlendirip derecelendirdikten sonra gerçek manada ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Dileyen hayırsever ve yardımsever kardeşlerimiz, yardım çalışmalarımızı yerinde görebilir ve bizzat dağıtım çalışmalarımıza katılabilirler. İnşallah bu vesileyle hem muhtaç ailelerin mağduriyet derecesini görebilir, hem de muhtaç bir aileye yardımda bulunmanın manevi huzurunu hissedebilirler. Yaptığımız yardımlar elbette Bingöl’deki hayırsever kardeşlerimiz sayesinde oluyor. Ayrıca düzenli olarak kendilerine aracı olduğumuz Avrupa Yetim Der’in 5 kardeş ailesine nakit paralarını ulaştırdık.  Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.