Merhume Özlem Özkan Hoca yâd edilecek

Merhume Özlem Özkan Hoca yâd edilecek

​Diyarbakır İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Merhume Özlem Özkan Hoca’nın vefat yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl oğlu ile birlikte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Engelli Koordinatörü Merhume Özlem Özkan Hoca’nın vefatının yıl dönümü münasebetiyle Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından anma programı düzenlenecek.

14 Temmuz 2018 tarihinde Erzurum’un Çad ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu 2,5 yaşındaki oğlu Ahmet Yasin ile birlikte hayatını kaybeden Merhume Özlem Özkan Hoca, 12 Temmuz Cuma Günü saat 15.00’de Müftülüğü Konferans salonunda sevenleri ve mesai arkadaşları tarafından yad edilecek.

Özlem Özkan Hoca Kimdir?

Kendisini Sakarya/Akyazı İmam Hatip Lisesinde Süper Lise Mezunu olduğu halde dini anlamda eksikliklerini gidermek ve daha iyi, verimli hizmetlerde bulunmak amacıyla fark derslerini vererek İmam Hatip okudu.

Diyanet İşleri Başkanlığında Kuran Kursu hocası olarak görev alan Özkan, kendi okuduğu Akyazı/Kuzuluk Fatih Camii Kuran Kursuna Kuran kursu öğreticisi olarak atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açmış olduğu İşaret dili kursuna katılmış, işaret dili eğitimini alan Özkan son olarak Diyarbakır İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü görevini gönüllü olarak üstlendi.

14 Temmuz 2018 tarihinde Diyarbakır’dan Erzincan istikametine giderken Çat ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında oğlu Ahmet Yasin ile birlikte hayatını kaybetti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler