Mersin'de bar sahibi müşterisini öldürdü

Mersin'de bar sahibi müşterisini öldürdü

Mersin'de bar işleten işyeri sahibi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı müşterisine pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 1 kişi öldürürken 1 kişi de yaralandı.

Mersin'de bar işleten işyeri sahibi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı  müşterisini pompalı tüfekle öldürürken,  bardaki bir müşteri de  ayağından yaraladı. Bar sahibi olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olay, merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Balık Pazarı içinde bulunan Cafe 6 adlı barda dün meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, cafe sahibi Ü.K ile müşterisi olan Hazım Acar (19) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bar sahibi Ü.K, işyerindeki pompalı tüfeğiyle müşterisi Acar'in üzerine ateş açtı. Ağır yaralanan Hazım Acar, olay yerinde hayatını kaybetti. Barda müşteri olan  ve  ayağından yaralanan Hüseyin Güneş ise özel bir araçla Mersin Devlet Hastanesi'ne  kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, otopsisi yapılmaz üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olaydan sonra kayıplara karışan bar sahibi Ü.K'yi yakalamak için çalışma başlattı. (Osman Öksüz- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.