Mersin'de gözaltına alınan polisler suç duyurusunda bulundu

Mersin'de gözaltına alınan polisler suç duyurusunda bulundu

Mersin'de yasa dışı dinleme iddiaları ile gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan emniyet mensupları kendilerine kumpas kurulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Mersin'de yasa dışı dinleme iddiaları ile gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan emniyet mensupları kendilerine kumpas kurulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu. Polis mensupları kendilerine yeni bir operasyonun yapılacağını iddia ettiler.

Mersin eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya avukatları ve daha önce gözaltına alındıktan sonra denetimli serbestlik kararı ile mahkemece serbest bırakılan bazı emniyet görevlileri ile birlikte adliye binasına geldi. Suç duyurusu öncesi açıklamalarda bulunan Kaya, gözaltına iken haklarında işlem yapılan arkadaşlarının tamamının kimlik bilgileri ve adreslerimiz açık bir şekilde bazı basın kuruluşlarında yayınlandığını söyledi.

Adliye önünde yapılan açıklamanın ardından serbest bırakılan polisler Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundular. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler